Top 3 Tips til køb af kontormøbler

Emnet for kontormøbler er omkring så spændende som at se græsset vokse at nogle mennesker. Generelt, disse mennesker kan se købe kontormøbler som et nødvendigt onde, som kræver dem til at søge gennem talrige udbud af forskellige producenter endelig finde det perfekte stykke, at de har ledt efter. Mens emnet kontorstole og andre Kontor møbler kan virke lidt kedeligt at den nye shopper, er der masser af måder at gøre det spændende. Ja. Spændende!

1) Lad os starte med Ebay. Gæt hvad? EBay er en af de største (hvis ikke den største) shopping oplevelser i verden lige nu (og sandsynligvis i den nærmeste fremtid). EBay er vokset massivt i løbet af sidst og det i øjeblikket den største brugt bilforhandler på planeten. Hvordan dette vedrører kontormøbler? Enkel. Kontormøbler kan være købt på Ebay. Og billigt. Jeg køber jævnligt varer til 50% off på Ebay. Måske nogen havde en virksomhed, der fungerede så godt, og nu alt deres udstyr er til salg på Ebay. Deres tab er din gevinst. Hvorfor betale $800 for en ny stol, når du kan købe en lidt brugt for $250? Ingen brainer. EBay er vejen at gå.

2) ikke købe mere, end du faktisk har brug for. Kontormøbler er meget alsidig. Købe en lidt større skrivebord kan finde sted af to mindre, hvis du ved hvordan man arrangere det ordentligt. Faktisk købe en stor brugt stykke af kontormøbler kan koste kun ¼ så meget som 2 små nye stykker. Centrale er at købe den bedste bang for sorteper.

3) undersøge leasing eller leje af kontormøbler. Nu er dette et godt tip-jeg er ked af at sige jeg ikke kan tage æren for det selv. Dette er en fantastisk måde at holde din cash flow i lommen mens du nyder fordelene ved en helt ny office. Nye stole, nye skriveborde, nye alt: alle for en meget lav op front pris. Den store ting at kigge efter her er at sørge for, at du virkelig får en god handel. Er en enorm underdrivelse, der er conartists derude. Læs med småt grundigt og sørg for, hvad du betaler er mindre end at købe det blankt. Dog med en lille smule af hjemmearbejde, det er virkelig ikke så svært at få et godt tilbud ved at leje eller leasing. Tjek det ud.