Nintendo Wii funktioner og standarder

I mellemtiden skal du trykke på kommentarerne og fortælle os: Hvor mange tjenester abonnerer du i øjeblikket på? HBO Max fortalte os deres numre, da de blev lanceret for et par måneder siden: 10.000 timer til rådighed ved lanceringen. Det er frivilligt, men værd at tage, da det vil fortælle arbejdsgiverne, at du er en professionelt uddannet domstol reporter. I skrivende stund er Amazon Music Unlimited tilgængelig med en gratis tre måneders prøveperiode, så det giver dig masser af tid til at se, om det er den for dig. Disney Plus: Da de blev lanceret sidste år, lancerede de med omkring 4.000 timer, hvilket lyder lille sammenlignet med de andre, men det er stadig masser at se. Og Peacock, dobbelt så-20.000 timer, i det mindste på deres premium tier-og de har omkring 13.000 på det gratis niveau, så masser at se der.

Okay, så objektivt set, lad os tale om, hvor meget indhold disse tjenester har.

For at hjælpe dig med at se sport er enig med, alle har held tilmelde dig på denne hjemmeside, der kan spilles live sportsaktiviteter. Disse kan afspilles på stort set enhver enhed, du ejer, takket være intuitive iOS- og Android-apps og support i adskillige smarte tv’er, tilsluttede højttalere og andet AV-kit høflighed af Spotify Connect. Jeg taler om grænseflader, priser, betalte streaming-tjenester enhed support-alt det der. Men hvad jeg ikke taler om, igen, er indhold, fordi indholdet er bare for subjektivt. Okay, så objektivt set, lad os tale om, hvor meget indhold disse tjenester har. Netflix er faktisk nede fra sit højdepunkt, for så vidt angår mængden af indhold, det havde. Hulu er sandsynligvis lidt mere sammenlignelig med Netflix for så vidt angår, hvordan de tilbyder deres ting. Men de bare kan have til at holde ud på disse forudsigelser; i det mindste for en stund.

Men igen, ingen store tal, som jeg kunne finde, i hvert fald ikke for nylig. Den medfølgende cloud DVR-plads, der leveres uden grænser, men sletter optagelser efter ni måneder, er også fantastisk til at holde trit med spil. NFL airs sin søndag spil på CBS, Fox, og NBC, plus Monday Night Football på ESPN og en håndfuld torsdag aften spil på NFL Network. Men i dag skal vi holde os til Netflix, Hulu, Prime Video, HBO Max, Disney Plus, Peacock og Apple TV Plus. Men da dette er min video, vi også nødt til at beskæftige sig med mine meninger.

Du har nu bogstaveligt talt millioner af måder at spilde din tid på, og du kan få adgang til dem når som helst du vil. Pris: Et grundlæggende abonnement koster $ 7.99 / måned og inkluderer adgang til Crunchyroll simulcasts samt Crunchyroll manga katalog og HD-streaming. Metode: De samlede omkostninger for en samling tjenester beregnes ved at vælge den mest populære betalingsmåde for hver tjeneste, da nogle tjenester tilbyder flere abonnementsmuligheder. Desværre er disse funktioner overhovedet ikke tilgængelige på Apple TV, hvis Hulu-app slet ikke tilbyder visuel forhåndsvisning. Det omfatter også branding kontrol og tilføjet sikkerhedsfunktioner. Du ved, nye episoder, nye shows bliver tilføjet.