Making Money med artikler: hvor at finde partnere til din Niche hjemmeside

For at tjene penge med artikler, som du placerer på hjemmesider, skal du også en række gode affilierede links, der vil hjælpe med at generere indtægter. Det er vigtigt at du ved hvor man kan finde partnere og at du vælger de bedste partnere for dig og din niche site.

Når du vælger en affiliate, er det vigtigt, at du bestemmer, hvilke selskaber du vil profit bedste fra baseret på den frekvens, som produktet er tilbøjelige til at sælge. Der findes flere typer af datterselskaber og nogle vil tilbyde dig flere penge fra et salg end andre. Før du får tågede-eyed af dollartegn, men husk nogle produkter er forpligtet til at sælge mere end andre. Hvis du sælger på produkt fire gange om året fra en lidt kendt firma, der giver dig $100 per salg eller sælge et velkendt produkt 3 gange om ugen med en sats på $10 per salg, vil du tjene meget mere penge med $10 per salg produkt. Ofte gange store velkendte virksomheder vil tilbyde et meget lille overskud per salg, fordi de er etableret og vide, at deres produkt er tilbøjelige til at sælge godt. Små, ukendte firmaer, på den anden side skal alle fremme de kan få. Også, fordi de er ukendt, deres produkter er tilbøjelige til at sælge mindre hyppigt.

Den vigtigste regel når picking affiliates til at fremme på dit websted er at vælge produkter, der ville være af interesse for dem, der ville sandsynligvis besøge dine niche site. Ellers vil du være fremme et produkt til en gruppe af mennesker, der ikke selv ønsker eller har brug for det. Hvis din niche websted er rettet mod forældre til unge børn, derefter fremme babyprodukter. Hvis du niche site mål gartnere, derefter fremme havearbejde produkter. Hvis du fremme babyprodukter til gartnere, er du næsten garanteret at ikke tjene penge uanset hvor mange penge affiliate virksomheden tilbyder til et salg.

Endelig er der to primære måder at finde en affilierede foretagende for din niche hjemmeside. Du kan tilmelde dig med et selskab, der administrerer konti af hundredvis af virksomheder, store som små, og ansøge om produkter inden for disse konti eller du kan gøre en websøgning for virksomheder, der vil matche godt med din niche, besøg deres hjemmesider og se, hvis de annoncere en affiliate program.